36è aniversari de la PBB Sant Boi

La PBB Sant Boi va celebrar el seu 36è aniversari el passat dia 20 de gener amb una multitudinària calçotada organitzada per la penya espanyolista que enguany va arribar a l’edició número XIII. Al voltant d’una vuitantena de persones van celebrar els 36 anys de sentiment blanc-i-blau de la penya a la seva localitat.

A la commemoració dels actes d’aniversari de l’ambaixada perica hi van ser presents l’ambaixador social del RCD Espanyol, Iñaki Pérez de Arrilucea, el director de l’Àrea Social del club, Alberto Ariza i el coordinador de les penyes blanc-i-blaves, Jaume Martínez. Tots ells acompanyats per l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret,  la regidora d’esports de la localitat, María Antonia Barragán, el representant de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, Salvador Fossas i capitanejats pel president de la penya, Leo Becerril.

Qui tampoc s’ho va voler perdre van ser les penyes de Sant Andreu, Sants i l’Escollera que van participar del festeig dels 36 anys de la PBB Sant Boi.

Per molt anys!