Arriba el 10è aniversari dels Pericos de Montmeló

Els Pericos de Montmeló properament estarem de celebració, ja que al mes d’octubre celebrem el nostre X Aniversari com a penya oficial del RCD Espanyol. Sembla que va ser ahir que ens vam fundar, però ja han passat 10 anys d’intensa activitat espanyolista. Per aquest motiu, ens agradaria molt que ens acompanyessis al dinar d’aniversari que celebrarem el proper diumenge 22 d’octubre, a les 14h, al Restaurant Mont-Bell de Vallromanes (Crta. Del Masnou a Granollers km.8,5).

Menús

  • Adult (38€): Embotits de Planoles tallats, formatges, assortit de patés casolans, croquetes de pollastre i pernil, albergínies arrebossades, truita de patata i ceba, bunyols de bacallà, fideuà de fideus prims amv all i oli, pa torrat amb tomàquet, jarret de vedella amb trompetes de la mort, pastís d’aniversari, vi, aigua i cafè.
  • Infantil (20€): Macarrons, escalopa amb patates, pastís d’aniversari, begudes.
    Comptarem amb personalitats distingides del món espanyolista, a més de sortejos i obsequis per a tots els assistents.

La data límit per a inscriure’s-hi i fer el pagament és divendres 13 d’octubre. El pagament s’haurà de fer mitjançant ingrés al número de compte ES68 0182 9730 2202 0000 6113 de l’entitat bancària BBVA, tot indicant com a concepte el nom de l’interessat.

Us hi esperem!