Arriba la 18ª Gala de Penyes del RCD Espanyol

Ens complau informar-vos que el pròxim diumenge 28 d’octubre de 2018, coincidint amb la data del 118è aniversari del RCD Espanyol de Barcelona, celebrarem la 18ª Gala de Penyes del RCD Espanyol. Enguany, el dinar commemoratiu i la celebració de la nostra tradicional Gala tindrà lloc a les 14h, a la Sala de Presidents del RCDE Stadium, el preu del dinar per persona serà 45€ i el preu del menú infantil serà 25€. Prèviament, a les 12.30h, celebrarem l’acte d’homenatge a l’afició davant del  monument a l’afició, on com cada any, es farà una ofrena floral, així com altres actes commemoratius del 118è aniversari del RCD Espanyol de Barcelona.

Sabem que el temps de convocatòria d’aquesta Gala és molt just, però el fet de coincidir amb la data d’aniversari del RCD Espanyol ens il·lusiona molt i per aquest motiu, us animem a participar d’aquest emotiu acte, que servirà per reivindicar i homenatjar la nostra història, el nostre present i el nostre futur com a club, així com per retre homenatge a totes aquelles persones que la darrera temporada han merescut el vostre reconeixement.

Per assistir a l’acte caldrà fer la reserva al telèfon 685 82 70 00  o al correu electrònic info@fcpe.cat abans del dilluns 22 d’Octubre de 2018, atès que les places són limitades. El pagament dels tiquets del dinar caldrà fer-ho també abans d’aquesta data.

Els tiquets del dinar es podran retirar a l’oficina de la FCPE els dijous de 17h a 20h o bé fent una transferència bancària al número de compte del BBVA ES85 0182 8760 2002 0008 2535 indicant en el remitent el nom de la vostra penya.

Volem compartir i viure amb tots vosaltres una bona estona, tot fent espanyolisme, durant la 18ª Gala de Penyes del RCD Espanyol, per això us hi esperem, perquè no us ho podeu perdre!