Carta de comiat d'Alberto Ariza

Cornellà de Llobregat, 5 de març de 2016.

Benvolguts amics i amigues,

En els darrers dies he pres una difícil decisió personal, la qual m’ofereix la possibilitat d’iniciar un nou, alhora que il·lusionant, repte laboral vinculat al RCD Espanyol, el que m’obliga a renunciar a la presidència de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol atesa la seva incompatibilitat.

Ha estat un gran orgull haver treballat i servit el RCD Espanyol i les seves penyes des de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol. Inicialment, sota la Presidència de Vicenç Nos exercint diferents càrrecs i posteriorment, tenint el gran honor d’esdevenir-ne President, càrrec que he ostentat durant els darrers set anys i mig de manera molt intensa, sempre tractant fer créixer socialment el RCD Espanyol i les seves penyes.

En un moment tan intens sentimentalment com aquest són moltes les persones, col·lectius i institucions que em venen al cap. Són molts els records, moltes les vivències que em fan dirigir-me avui a tots vosaltres.

Agrair als Presidents del RCD Espanyol: Daniel Sánchez Llibre, Ramon Condal, Joan Collet i Chen Yangshen per la seva col·laboració i l’estima rebuda a cada moment cap a la FCPE i la meva persona.

A tots els membres del Consell d’Administració del RCD Espanyol, consellers, conselleres així com, a tots els ex consellers i ex conselleres, pel seu suport, per la seva estima i el seu treball.

A tots els treballadors del RCD Espanyol pel seu treball i recolzament en el dia a dia, sense el qual hagués estat impossible assolir els nostres objectius.

Vull tenir un record per tots els presidents de la FCPE: Agustí Vilà, Josep Ramió, Vicenç Nos i Ramon Rius els quals sense excepció he sentit pròxims i col·laboradors. Vull agrair, a Vicenç Nos la seva confiança en la meva etapa inicial a la FCPE, a tots els companys que vam compartir Junta Directiva en aquella etapa i de forma personal i especial a Joan Redó, la persona que em va introduir en el món de les penyes i em va transmetre i em va ensenyar a viure el sentiment penyístic.

A l’Agrupació de Veterans per la seva col·laboració incondicional i el seu compromís amb les penyes del RCD Espanyol, junts hem compartit moltes vivències i molts actes, on hem forjat una gran amistat, de la que em sento molt orgullós.

A la Fundació Privada del RCD Espanyol sempre pròxima i predisposada a ajudar a les penyes i la FCPE.

Als mitjans de comunicació, sempre mostrant la màxima professionalitat envers la FCPE amb un tracte personal exquisit.

A Aficiones Unidas i companys de Federacions d’equips de primera i segona divisió, amb els que hem lluitat per millorar el món del futbol professional.

Vull tenir un sentit i especial agraïment a totes les penyes i a tots els penyistes pel seu suport i la seva confiança que m’han permès poder exercir aquest càrrec i sobretot per l’estima que sempre he rebut de tots vosaltres.

Finalment, vull fer un especial agraïment a un grup de persones lleials, treballadores, compromeses i sobretot amigues: els companys de Junta que m’han acompanyat al llarg d’aquests set anys i mig, sense els quals hagués estat impossible haver fet i aconseguit tots els objectius i reptes que ens imposàvem.

A la Federació li queden molts reptes per endavant, tot just quan s’inicien els actes de commemoració del vint-i-cinquè aniversari de la FCPE. És per aquesta raó, que demano i animo a tothom a ajudar als companys de Junta Directiva per tal que aquesta celebració assoleixi l’èxit que mereix la FCPE, la seva Junta Directiva, totes les penyes i el RCD Espanyol.

Tot i que inicio una nova etapa, us garanteixo el meu ferm compromís a fer més gran cada dia el RCD Espanyol i les seves penyes.

Moltes gràcies a tothom de tot cor!

Visca les penyes i Visca l’Espanyol!

Alberto Ariza Navarro