Celebrada la 23ª Mongetada de la PE Argentona

Aquest diumenge ha tingut lloc una de les cites més celebrades del món social blanc-i-blau: la 23a edició de la Mongetada Blanc-i-blava – XVII Memorial Domingo Lladó. Aquest clàssic anual dels esdeveniments pericos l’ha organitzat la Penya Espanyolista d’Argentona.

La trobada, com mana la tradició, ha tingut lloc en els patis de l’escola Bernat de Riudemeia.

A la celebració han estat presents el vicepresident del RCD Espanyol de Barcelona, Carlos García Pont, l’exjugador del RCD Espanyol de Barcelona i segon entrenador del Juvenil B, Javi Chica, l’exjugadora blanc-i-blava Raquel Cabezón, el coordinador de Penyes del club, Jaume Martínez, i l’ambaixador Rafa Marañón. Tampoc no hi han faltat els representant de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona, Dani Bosch i Santi Prat.

En aquest context de celebració, Jaume Martínez ha rebut el premi XVII Memorial Domingo Lladó, lliurat pel president de la Penya Espanyolista d’Argentona, Jaume Lladó. Raquel Cabezón també ha obtingut un reconeixement per la seva trajectòria com a futbolista.

També ha assistit a l’esmorzar l’alcalde d’Argentona, Eudald Calvo, i l’acte ha estat amenitzat pel saxofonista, Pep Poblet.

Durant el transcurs de l’esmorzar s’han sortejat diversos obsequis amb la col·laboració del RCD Espanyol de Barcelona, Conserves Dani, el Diari La Grada i El Nou Celler.

Adjunt