Competir dins i fora del camp

Durant aquesta temporada hem viscut tants moments difícils com alegries i moments d’orgull. Tot i que els resultats no arribaven a l’inici de temporada, l’afició del RCD Espanyol ha estat sempre amb el seu equip, identificada amb un esperit competitiu que ha de ser la base sobre la qual edificar qualsevol projecte perico. Aquesta identificació mútua ha forjat una comunió entre equip i graderia que creix setmana rere setmana i que ens mostra el camí a seguir per a créixer com a entitat.

Ara que els resultats fan justícia als mèrits dels nostres i que resten 15 jornades clau de Lliga volem fer una crida a penyes, grups d’animació, abonats, socis, aficionats i simpatitzants de l’Espanyol per a unir-nos i crear el millor ambient possible en el camp, en els desplaçaments, en les xarxes socials i en qualsevol espai on tingui presència el nostre Club. Com hem viscut recentment en desplaçaments exemplars, com a Elx, o a casa enfront d’Osasuna i Mallorca, i encara amb la dificultat dels horaris, la unió que estem forjant és un element diferencial que hem de cuidar, tant l’equip com els agents socials i els responsables del club.

Des de la FCPE continuarem mantenint un necessari esperit crític i seguirem mostrant la nostra disconformitat amb qualsevol aspecte del funcionament del club que ens sembli millorable, però això no ha de ser obstacle per a unir-nos, sumar idees i energia i donar la nostra millor versió en aquestes 15 jornades per a competir com un sol equip.

Si en l’adversitat vam estar units, per què no fer-ho amb major intensitat ara que els resultats són més favorables. Amb independència que puguem patir derrotes o experimentar moments dolents en aquest tram final de competició, volem competir cada jornada dins i fora del camp com si fóssim un sol equip.

Vestidor + Afició = Equip

Som-hi pericos!