Gala temporada 2004-2005


VIII Gala de la FCPE, 21 de gener del 2006

Amb representació de 62 penyes diferents de l’Espanyol (299 pericos), es van donar cita l’habitual Gala que organitza la Federació Catalana de Penyes.


El Restaurant Tres Molinos es va encarregar d’albergar un sopar cordial entre la massa social més fidel de l’espanyolisme i de donar a conèixer quins han estat els guanyadors, en una edició rècord en quant a participació es refereix.

Iván De la Peña, que no va poder recollir el premi per estar a Madrid amb el primer equip, es va endur el guardó al millor jugador de la temporada 2005.

Marc Pedraza, màxim golejador del filial en el que portem de Lliga, es va endur el premi al jugador amb millor projecció esportiva.

El Juvenil A, que aquest any va capdavanter, el guardó del futbol base.

Santi Fernández, tècnic del Femení A, el premi dedicat a aquesta secció.

El premi al sentiment blanc i blau vara ser per la Gran Penya Manigua.

El premi al mitja de comunicació vara ser per Radio Marca.

I, finalment, Josep Samper, màxim golejador dels veterans i exjugador perico, al que se li atorga a aquesta secció.

A l’acte van assistir moltes personalitats de l’espanyolisme, com el president Daniel Sánchez Llibre, els consellers Dani Ballart i Josep Ramió, i el Conseller Delegat, José Luis Morlanes, entre d’altres. També hi va assistir Caludio Biern acompanyat d’alguns membres de la seva candidatura.

El President de la FCPE, Ramon Rius va donar las gracies a totes las penyes per el seu suport a les ultimes eleccions celebradas al pasat any. Tambe va agrair publicament el suport de la seva familia, tencant el discurs fen els proposit de que el equip arribi a la final de la Copa del Rey.