Inauguració de la penya Don Perico de la Mancha

Penya Don Perico de la ManchaAquest cap de setmana ha tingut lloc la inauguració oficial de la Penya Don Perico de la Mancha. Els actes van començar amb un desplaçament a l’estadi Vicente Calderón per presenciar el partit entre l’Atlético de Madrid i el RCD Espanyol, i van continuar diumenge dia 4, amb els actes programats a Mota del Cuervo.

A les 11.30h, va tenir lloc una concentració a Molinos de Viento amb recepció dels convidats, representants del Club i Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol. Es va realitzar una visita als molins de vent i una foto de família.

A les 12.30h es va celebrar una recepció a l’Ajuntament, per part de l’alcalde de Mota del Cuervo, Alfonso Escudero; on es va realitzar un intercanvi de regals. Posteriorment es va realitzar la inauguració oficial de la penya a la Cafeteria Dolce Vita, on es va retre homenatge a antics pericos de la localitat. La jornada va finalitzar amb un dinar al restaurant Mesón Don Quijote.

Per part de l’Espanyol, van assistir Ramon Robert, Conseller Delegat, Mao Ye Wu, director de Coordinació de Gestió i Negoci, i Jaume Martínez, coordinador de les penyes. Per part de la FCPE, Alfred Puig, President; a més d’importants esportistes de la localitat com els ciclistes José Herrada i Jesús Herrada, així com l’ex-jugador de futbol i actual tècnic Jesús Muñoz.