Inaugurada la Galeria RCDE Legends de Sant Joan Despí

El passat 28 de gener la Penya Blanc-i-Blava Sant Joan Despí va fer 40 anys fent espanyolisme i ha coincidit amb els 20 anys del programa Llobregat Blanc-i-Blau de Ràdio Despí. Per aquests motius, aquest dijous 16 de febrer es va inaugurar la galeria ‘RCDE-Legends’ al local social d’aquesta ambaixada perica. Amb aquesta iniciativa, les 16 finestres del local social de la PBB Sant Joan Despí rendiran homenatge a algunes de les llegendes del RCD Espanyol gràcies a uns stores, dissenyats i produïts amb la col·laboració de la Fundació Privada RCDE, amb els bustos d’alguns dels jugadors que han marcat la nostra història per, així, ambientar la sala i, alhora, dedicar-hi un espai.

Després de la inauguració de la sala d’actes, es va retransmetre en directe per xarxes socials un programa especial de Llobregat Blanc-i-Blau de Ràdio Despí, presentat per José Antonio Meca.

Per part del club hi ha assistit el conseller Rafa Marañón, l’exjugador i actual entrenador de porters Tommy N’Kono, l’exjugador ‘Màgic’ Díaz, i l’ambaixador social Iñaki Pérez de Arrilucea. Per part de la Fundació RCDE, hi van assistir els vicepresidents José Luis Perelló i Jordi Tomás. L’ajuntament de la localitat va estar representat per l’alcaldessa, Belén García, i José Carlos García, regidor d’Esports. Per part de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, va assistir el president Ton Roig. Tots ells encapçalats pel president de la Penya Blanc-i-Blava Sant Joan Despí, Rafa Aragón.

Adjunt