Informació important sobre la darrera iniciativa de la FCPE

Logo FCPELa darrera activitat que promocionem es tracta d’una iniciativa que vol dur a terme la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol per tal de promoure la participació en les curses d’atletisme, una activitat molt freqüent i popular actualment, de pericos que representin la FCPE lluint la samarreta commemorativa dissenyada per la mateixa Federació. Per tant, en primera instància, volem deixar clar que no es tracta d’una secció d’atletisme del RCD Espanyol, ni d’un club d’atletisme ni res similar. És simplement un grup de pericos que correran amb una samarreta específica de la FCPE per tal de fer veure els colors de l’Espanyol.

Per a participar en aquesta iniciativa cal ser soci del RCD Espanyol, penyista i posseir el xip groc, és a dir, ser atleta federat. Si compleixes aquests requisits, podràs formar part d’aquesta iniciativa.

La samarreta d’atletisme de la FCPE no estarà a la venda al públic i tampoc no serà de títol personal. Cada corredor tindrà la seva samarreta però un cop acabi la temporada s’haurà de retornar a la FCPE.

La FCPE promocionarà una sèrie de curses per tal que els seus corredors hi participin. Curses de 10k, Mitjes Maratons, Maratons… de les més populars (La Mercè, Mitja de Barcelona, etc). Per tal de poder formar part d’aquesta iniciativa, cal comprometre’s a córrer un 50% de les curses que la FCPE promocioni. També es podran córrer curses que no hagi promocionat la FCPE, però sempre havent informat a la FCPE prèviament i tenint-ne el seu consentiment.

Cada corredor gestionarà la seva pròpia inscripció a les curses. La FCPE no farà cap mena d’inscripció a cap cursa, però sí que, per tal d’elaborar notícies i estar en contacte amb els mitjans de comunicació, portarà el control dels participans, els temps, les curses en què es participa, etc.

A cada cursa en què és participi es farà una trobada de tots els corredors just abans del començament de la competició per a fer una fotografia.

En el cas que compleixis els requisits i vulguis formar part d’aquesta iniciativa, envia’ns les teves dades (nom i cognoms, edat, telèfon, número de soci del RCDE, penya, codi del xip, talla samarreta) al mail atletismefcpe@gmail.com per tal d’incorporar-te.