La Marató de Barcelona més blanc-i-blava!

 

El proper diumenge 10 de març, se celebra la 41ª edició de la Marató de Barcelona, una cursa emblemàtica que recorre els indrets més característics de la Ciutat Comtal.

Enguany, a més de la vintena de corredors integrants de la Penya Runners Espanyol que hi participaran, els mateixos Runners Espanyol han aconseguit ja una fita històrica: per primera vegada, l’Espanyol hi tindrà un punt oficial d’animació.

Serà al quilòmetre 9,5, justament davant la Universitat de Barcelona, lloc en què estudiants catalans, encapçalats per Ángel Rodríguez, van fundar el RCD Espanyol l’any 1900. Precisament allà, on va néixer l’Espanyol, serà on es reuniran tots els periquitos per a animar la cursa. Banderes blanc-i-blaves, pancartes, un grup musical de percussió i fins i tot el Perico faran del quilòmetre 9,5 el lloc ideal per a què tots els seguidors periquitos es reuneixin i animin els atletes en el repte de córrer els més de 42km de la Marató de Barcelona.

Des d’aquestes línies us animem a tots a sumar-vos a la iniciativa. Ja ho sabeu, a partir de les 9h i fins les 10:30h, fem gresca blanc-i-blava davant la Universitat de Barcelona!

Attachment