L'Espanyol, campió del 8è Torneig de la Dona

8TorneigDonaLes noies no ens van defraudar. Els quatre partits van ser molt macos de veure i dos d’ells amb penals inclosos, fet de la igualtat en dos d’aquests partits.

Per rematar-ho la final va ser viscuda des de la grada i el camp amb molta intensitat tot i la hora la gent no marxava del camp, fins que pels penals el R.C.D. Espanyol es portava la victòria davant d’unes noies molt joves i lluitadores del C.D.Fontsanta-Fatjó, que perdent per 2 a 0 van lluitar amb moltes ganes per aconseguir empatar i poder arribar fins els penals.

També i com no pot ser d’un altre manera, hem d’agrair en gran mesura el partit molt competitiu que vam poder visualitzar entre el U.E. Sant Andreu i el C.D. Júpiter pel tercer i quart lloc, com el Júpiter va remuntar el 1 a 0 fins el 1 a 3 final.

Els equips, com sempre, van poder fer tots el canvis que volguessin aprofitant totes les seves jugadores fent que la visió al terreny de joc sempre fos amb un ritme alt de joc.

Donem especialment les gracies a les tres arbitres que van fer tot i més per que tots quatre partits fossin àgils i vistosos.

A la grada on eren aproximadament unes 200 persones l’ambient va estar distés i animat amb el seguidors dels quatre equips i els aficionats en general que ens va acompanyar la tarda/nit del dissabte.

“CAMPIONES”  –   R.C.D. ESPANYOL a la tanda de penals.
“Millor Jugadora” ANA H. amb el dorsal nº10  del R.C.D. Espanyol
“Millor Portera” PILAR S. amb el dorsal nº13 del C.D. Fontsanta-Fatjó.