L'hoquei, protagonista a l'Aplec de Reus

L'hoquei, protagonista a l'Aplec de ReusReus acollirà el proper 12 de juny el XXVI Aplec de Penyes. En aquesta edició, com no podia ser d’altra manera, l’hoquei sobre patins tindrà un enorme protagonisme en una de les ciutats on hi ha més afició per aquest esport. L’equip local, el Reus Deportiu, un dels històrics, s’enfrontarà a una selecció de jugadors que defensaran la samarreta blanc-i-blava.

En aquest vídeo el president de la Penya Blanc-i-Blava de Reus, Anton Roig, l’exseleccionador espanyol, Carles Feriche, l’exjugador blanc-i-blau, Jordi Trias, l’exjugador del Reus Deportiu, Josep Sentís, el periodista, Enric Tricaz, el primer a retransmetre un partit d’hoquei en català, i la vicepresidenta de la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol (FCPE), Raceli Pérez,  repassen alguns esdeveniments de la història d’aquest esport i motius per no perdre un dels grans esdeveniments del proper Aplec.

El RCD Espanyol segueix sent un dels equips amb millor palmarès en l’hoquei sobre patins, un referent i hi ha molts pericos que practiquen amb èxit aquest esport. Aquest partit servirà per homenatjar tots aquells que han defensat la samarreta blanc-i-blava en algun moment de la seva vida. Vine a l’Aplec i gaudeix de l’hoquei!

Vídeo d’Espanyol TV.