Pericos solidaris i de proximitat

El RCD Espanyol de Barcelona no és aliè a la crisi social i sanitària provocada pel COVID-19 i, com no podia ser d’una altra manera, vol mostrar la seva vessant més solidària, sempre al costat de totes aquelles persones que més ho necessiten.

És per això que el club oferirà una xarxa de serveis d’acompanyament als socis i sòcies majors de 75 anys i als socis i sòcies i/o amb abonament a la zona de discapacitats de l’RCDE Stadium.

En col·laboració amb la Fundació RCDE, els Voluntaris RCDE i la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol, els socis més vulnerables podran gaudir d’un servei d’acompanyament telefònic, així com també, si ho necessiten, fer-los arribar productes de primera necessitat alimentaris i farmacèutics per evitar que hagin de sortir de casa.

El projecte consisteix a formar parelles de socis en aquesta època de crisi. És a dir, que un soci major de 75 anys o un soci amb discapacitat que requereixi ajuda, tingui un altre soci per assistir-lo.  La persona que vulgui participar d’aquesta iniciativa, haurà de viure a la mateixa localitat o a prop dels socis que necessitin assistència.

Mitjançant el correu electrònic marketing.social@rcdespanyol.com (habilitat exclusivament per a la nostra gent gran) aquest col·lectiu de socis i sòcies podrà posar-se en contacte amb el club per tal de sol·licitar l’ajuda esmentada. En el mateix correu s’ha d’especificar número de soci, nom i cognoms, telèfon i localitat de residència.

En el moment en el qual es tingui coneixement de la necessitat, es farà el requeriment de voluntaris a través de Voluntaris RCDE, FCPE i, en tot cas, xarxes socials del club.

Amb aquesta acció, i apel·lant a l’esperit solidari, proper i familiar del club, el RCD Espanyol de Barcelona vol ajudar a tots aquells socis d’edat avançada que requereixin algun tipus d’assistència.

Tots junts, podem! #PericosSolidaris

Adjunt