http://www.fcpe.cat/wp-content/uploads/2018/07/Periquito-dOr-2018_1-300x225.jpg

El passat divendres 13 de juliol, la Penya Blanc-i-Blava de Montcada i Reixac va fer el lliurament del trofeu Periquito d’Or 2018 al jugador del futbol base Éric Alcaide, que la temporada passada va militar a l’Aleví A.

Des de la penya se li va voler retre un reconeixement personal per la seva trajectòria: 7 anys formant part del RCD Espanyol, començant 2 anys a l’Escola i després al fu6tbol base. Enguany ha estat renovat i passa a l’Infantil B.

El jugador montcadenc és soci, juntament amb tota la seva família, de la Penya Blanc-i-Blava de Montcada i Reixac.

http://www.fcpe.cat/wp-content/uploads/2018/07/52056_modal-300x186.jpg

El proper dimecres 5 de setembre tindrà lloc una trobada oficial a Austràlia entre la Penya Espanyolista d’Austràlia i la penya Perico Nippon, que començarà a les 19.00 hores.

Per a més informació, poden enviar un correu electrònic a rcdeaustralia@gmail.com.

La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol va organitzar recentment el 5è Concurs Literari “El teu relat en blanc-i-blau”, en el qual, en l’edició d’enguany, s’hi podia participar en dues modalitats.

Després de la molta feina de deliberació que ha tingut el jurat, a continuació detallem els noms dels guanyadors del concurs.

En la modalitat de Poemes Breus

Guanyador: @JM_Miedes, amb el poema:

Un día te descubrí.

Estabas escondido en mi corazón.

Jugabas en Sarrià.

Iba aprendiendo la lección.

Blanquiazul es nuestro color.

Siempre animando sin rubor.

Hoy vamos a ganar.

Queremos sumar más.

En la modalitat de Relats

Categoria Infantil (fins a 10 anys): Martín Parra García, amb “Històries del RCDE per tot el món”
Categoria Juvenil (d’11 a 16 anys): Lucía Parra García, amb “Per què?”
Categoria Adult (a partir de 17 anys): Marc Alavedra Lindez, amb “El viatge en tren”
Des de la FCPE volem donar l’enhorabona als guanyadors i mostrar el nostre agraïment a tots els participants del certamen, així com als membres del jurat i a tots els qui han fet possible aquesta cinquena edició del concurs.

Un cop començada la propera temporada, s’organitzarà l’acte de lliurament de premis i es posarà a disposició del públic el llibre commemoratiu que recollirà tots els relats i els poemes que han participat d’aquesta quarta edició del concurs.