http://www.fcpe.cat/wp-content/uploads/2018/03/concurs-fotografic-2017-300x230.jpg

El passat diumenge 11 de març, a les 11h a la Fan Zone prèvia al matx que va disputar el RCD Espanyol contra la Real Sociedad, la FCPE va organitzar el lliurament de premis dels darrers concursos Literari i Fotogràfic.

A l’escenari de la Fan Zone, envoltats per centenars de pericos que gaudien dels inflables, els globus, les xapes i les moltes activitats preparades, van pujar a recollir els premis els guardonats dels certàmens.

Primer va ser el torn del V Concurs Fotogràfic “El teu estiu en blanc-i-blau”. En Remigi Margalef, la Raquel Albero i en Samuel Haro van recollir els premis de mans de la presidenta de la FCPE, Araceli Pérez, i de Jordi Luengo, director del Diario La Grada, que va ser un estret col·laborador del concurs.
Tot seguit va arribar el torn del IV Concurs Literari “El teu relat en blanc-i-blau”. En aquest cas van ser en Martín Parra (relat en categoria infantil), la Isaura Valle (relat en categoria adulta) i en Jaume Pérez (poemes a Twitter), els pericos que van ser guardonats. Vam trobar a faltar en Jordi Pineda, guanyador de relat en categoria juvenil, que per força major no va poder assistir a l’acte.

A més, tots els altres particiopants del concurs literari van poder recollir el seu exemplar d’obsequi del llibre commemoratiu; un llibre que des del mateix diumenge es troba a la venda i el podreu trobar al stand de la FCPE a cada Fan Zone.

http://www.fcpe.cat/wp-content/uploads/2018/03/47527_modal-300x170.jpg

La PE Cornellà va organitzar aquest passat cap de setmana el torneig de la dona en categoria cadet/juvenil de futbol femení. El Juvenil B del RCD Espanyol va representar el club en aquesta trobada que va servir per retre homenatge a Joaquim Lumeras, membre de l’ambaixada perica.

Les blanc-i-blaves es van imposar en la final al Fontsanta-Fatjó als penals en un torneig on també van participar el Sants i L’Hospitalet.

Hi van assistir la presidenta de la FCPE, Araceli Pérez, el regidor delegat d’Acció Comunitària i Esports, José Manuel Parrado, la tinent d’alcalde de Cornellà, Rocío García, la regidora dels districtes Centre, Riera i Almeda, Mercè Fernàndez i Paquita Linares, representant de la Federació Catalana de Futbol.

http://www.fcpe.cat/wp-content/uploads/2018/03/prova1.bmp

Diumenge vinent, dia 11 de març, en la prèvia al matx que enfrontarà l’Espanyol i la Real Sociedad al RCDE Stadium, la FCPE celebrarà el lliurament de premis dels darrers concursos Literari i Fotogràfic.

Serà a les 11h, a l’escenari de la Fan Zone, on els premiats recolliran els seus obsequis.

Recordem els guanyadors:

Concurs Fotogràfic: 1r, Samuel Haro; 2n, Raquel Albero; 3r, Remigi Margalef
Concurs Literari: Infantil, Martín Parra; Juvenil, Jordi Pineda; Adult, Isaura Valle; Poemes, Jaume Pérez
Tots els participants del Concurs Literari podran recollir a la carpa de la FCPE el seu exemplar del llibre commemoratiu.

A més, us avancem que si passeu per l’stand de la FCPE tindreu alguna sorpresa…