http://www.fcpe.cat/wp-content/uploads/2017/12/P1030353.jpg

La Penya Blanc-i-Blava de Móra la Nova ha celebrat avui, dia 6 de desembre, el seu 17è aniversari amb un dinar en el qual han assistit una vuitantena de persones entre membres de la junta, representants del club, socis, simpatitzants i autoritats.
Ens han acompanyat en aquest dia tant especial Francesc Xavier Moliné, alcalde de Móra la Nova; Jaume Martinez, coordinador de penyes del RCDE Espanyol; Iñaqui Pérez, exjugador i exconseller de l’Àrea Esportiva; Toni Blanc, exjugador; Araceli Pérez, presidenta de Federació Catalana de Penyes; Mao Ye, conseller i director de coordinació de gestió i negocis del RCDE.

També ens han acompanyat representants de les penyes de Montsia-Baix Ebre, Reus i Comarca, Valls i Comarca, Cambrils.

Entre els socis i simpatitzants han assistit veins de Móra la Nova, Móra d’Ebre, els Giamets, Corbera d’Ebre.

Ha estat una festa molt entranyable en la qual el president de la penya, Francisco Loran, ha agrait l’assistència de tots els presents i ha encoratjat a seguir endavant en el treball de les penyes, el suport al club i el sentiment blanc i blau.

http://www.fcpe.cat/wp-content/uploads/2017/11/Mora-la-Nova-2.jpg

La Penya Blanc-i-Blava de Móra la Nova compleix ja 17 anys i ho celebrarà amb un dinar el proper dimecres 6 de desembre al restaurant Can Secundino de la mateixa localitat. El preu del menú és de 30€ i 12€ el menú infantil.

Per a més informació i/o reserves, poden trucar al 619.067.590 o al 630.688.827.

Reunits els agents socials del RCD Espanyol de Barcelona, sotasignats, volem manifestar el nostre malestar i la nostra preocupació pels horaris que està patint el nostre club.

Els darrers anys l’assignació dels horaris dels partits ens ha perjudicat, però aquesta temporada la situació és més preocupant que mai, de vuit partits jugats a casa, en cap de setmana, només tres han estat en diumenge, un en divendres i quatre en dilluns, a més, aquests televisats en obert.

La nostra massa social ho està patint molt, els socis, en particular els de més edat, els que vénen de lluny, les penyes i sobretot els nostres nens. És molt difícil, per no dir impossible, que puguin viure la nostra passió al camp animant al nostre equip.

Per mostrar la nostra disconformitat amb aquest fet, aquest diumenge, aprofitant que ens acompanyaran molts nens, ho volem reivindicar de la millor forma possible, enlairant les nostres banderes al minut de l’afició.

Al Minut 12, enlairem les banderes i cridem ben fort: “No als horaris, respecte a l’afició.”

Recordem sempre que el que ens uneix és el nostre sentiment i els nostres colors, per un RCDE Stadium en blanc-i-blau!

VISCA L’ESPANYOL

Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol (FCPE)
Grada Canito
Penya Juvenil Espanyolista 1991
Col·lectiu Blanc-i-blau Roger de Llúria
Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol (APMAE)