Comunicat de la FCPE

Després de 24 jornades de Lliga, amb el Primer Equip masculí fora de les places que donen opció a l’ascens directe a Primera Divisió i eliminat de la Copa del Rei, la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol vol fer les següents consideracions:

-Estem en una temporada complicada, en la qual no ens podem permetre de cap manera no pujar de categoria.

-Creiem que Ramis en res ha millorat els números de Luis García, i el joc de l’equip és pèssim, cosa que fa que l’equip encadeni uns molt mals resultats a domicili i uns resultats molt mediocres a casa. Demanem el cessament de Ramis per no ser el revulssiu que es buscava per tal de tenir l’equip al capdamunt de la classificació.

-Estem a pocs dies d’acabar el mercat hivernal però, ara mateix, tot i no acomplir les expectatives esportives, no ha arribat cap reforç en forma de fitxatge per tal d’ajudar a reconduir la situació, i el futur no es preveu optimista. Demanem al Director Esportiu, sr. Fran Garagarza, que posi urgentment una solució a aquest problema o, en cas contrari, el seu cessament per no saber confeccionar la plantilla que el RCD Espanyol necessita per pujar a Primera Divisió.

-Demanem a la propietat una actuació ferma i urgent per fer un canvi radical a l’estructura del club. No ens podem permetre un any més a Segona Divisió.

Tot això és un drama? Si mires la classificació pot semblar que no, ja que ara mateix l’equip encara es veu a la zona alta de la classificació. Però que els arbres no ens privin de veure el bosc. L’equip no té rumb, i sense això és pràticament impossible aconseguir l’objectiu de pujar a Primera Divisió.

Visca l’Espanyol.