La màgia del Nadal!

La il·lusió dun nen. El seu somriure. Són imatges tendres, carregades de sentiment i que, en aquestes dates nadalenques, per sort, abunden. El Nadal és un moment màgic; és l’època més meravellosa de l’any, com canta Andy Williams. Els pericos i les periques més petites han pogut gaudir d’una magnífica jornada aquest dissabte a l’Stage Front Stadium, que ha comptat amb una àmplia oferta d’entreteniment i diversió en blanc-i-blau.

El monumental Tió ha estat el plat fort de la jornada. Al seu voltant s’han anat organitzant grups de nens que han enganxat amb totes les seves forces el tronc màgic que els ha obsequiat amb una bossa plena de sorpreses. Però no ha estat l’única atracció de la festa.

El Pare Noël perico ha recollit les cartes de nens, nenes i algun adult i ha escoltat els seus desitjos i quins són els regals preferits. També han pogut gaudir d’actuacions, tallers de màscares gràcies a l’Aquàrium de Barcelona, globoflèxia, jocs gegants gràcies a BBActivities, el nostre camp de futbol de 3×3… i, per descomptat, no han faltat les nostres mascotes, el Perico i la Perica. La Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol (FCPE) ha volgut col·laborar amb un estand ple de globus i pintacares.

Aquesta festa perica i nadalenca no hagués estat possible sense la inestimable col·laboració dels Voluntaris RCDE i dels membres de la FCPE. A més, el club agraeix la implicació d’empreses com Aquàrium de Barcelona, Caixa Bank, Colacau, Jovi, Dolci Preziosi, Nocilla, Panini, Poble Espanyol, Promerca i Simón Coll sense els que no hagués estat possible fer aquesta magnífica jornada.

Per suposat, la festa nadalenca del RCD Espanyol ha tingut un component solidari. Tots els assistents han lliurat una joguina perquè els membres de la Creu Roja els lliurin als més desafavorits i vulnerables. Però els que més han gaudit han estat un grup de 14 nens i nenes beneficiaris d’hospitals que, gràcies a la col·laboració amb Pallapupas, han pogut participar a la festa nadalenca més blanc-i-blava.

Un dia inoblidable per a totes les famílies que s’han acostat a l’Stage Front Stadium per celebrar el Nadal en clau blanc-i-blava.

Adjunts