Gran ambient de germanor en el 7è aniversari dels Periquitos de Riudecanyes

Periquitos de RiudecanyesEl diumenge 26 de març va tenir lloc a Riudecanyes el 7è aniversari de la Penya Periquitos de Riudecanyes, amb l’assistència de 103 pericos, en un dinar que es va celebrar a la Societat Recreativa, en el qual es va poder gaudir d’un magnífic àpat, cuinat tot per els mateixos membres de la penya, i que constava de tres paelles d’arròs de tros: cuinat amb  verdures (totes fresques i d’origen local), costella, botifarra i llonganissa. De postres, a banda del pastís, es va poder degustar el magnífic i peculiar postres originari de la ciutat de Reus: MENJABLANC, també fet per dues penyistes.

El President de la penya, en Miquel Sorribes, va donar les gràcies al RCD Espanyol, per l’assistència d’una lluïda representació del Club: ens va acompanyar el  Conseller de Coordinació de Gestió i Negoci Sr. Mao Ye Wu. També ens va acompanyar l’Iñaki Pérez representant l’Agrupació de Veterans, l’Anton Roig, recent elegit com a membre de la FCPE i el Coordinador de les Penyes, el Sr. Jaume Martínez. Per part de l’Ajuntament de Riudecanyes va presidir l’acte l’Alcalde Sr. Josep Maria Tost i Borràs, la Coia Llauradó, Regidora de Cultura i l’Oscar Rofes, Regidor d’Esports.

Cal destacar l’assistència de fins a 6 Penyes de fora vila, com son les Penyes de: Reus i Comarca, Torredembarra i Baix Gaià, Móra la Nova, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Montsià d’Amposta i Sant Andreu.

Previ al dinar de celebració l’Alcalde Josep Maria Tost va rebre a les autoritats del RCDE a la sala de plens de l’Ajuntament de Riudecanyes, on el Conseller Mao va signar en el llibre d’honor de la Vila, amb grafia xinesa, fet que va destacar l’alcalde de què era la primera vegada que un convidat escrivia en aquesta llengua.

El Sr. Mao va dirigir als assistents unes paraules en català, on va manifestar l’ilusió que sentia en poder estar present per segona vegada a Riudecanyes, alhora que va felicitar a les cuineres pel magnífic arròs que ens vam cruspir. També ens va traslladar el suport del President Chen , ja que aquest considera a les Penyes una part imprescindible d’aquest gran nou Espanyol que s’està gestant.