1ª Trobada de RCDE London!

1ª Trobada de RCDE LondonAquest dimarts, 21 de juny, a les 7:15 de la tarda, es reuniran pericos de diverses localitats d’Anglaterra en el 28 West Bar Grill de Canary Wharf. En aquest bar de moda, al costat del riu Tàmesis, s’ha reservat lloc per a 12 pericos per a presenciar el matx de l’Eurocopa “Espanya-Croàcia”.

L’objectiu principal és el de conèixer-se i començar a crear una gran comunitat perica a Londres i rodalies.

RCDE London fa una crida a aquells pericos d’Anglaterra per tal que s’animin a venir i a passar una bona estona en companyia periquita!

Per a mçes informació, consulteu els comptes de Twitter o de Facebook de RCDE London o envieu un mail a rcde.london.uk@gmail.com.

*****

1ª Quedada de RCDE London

Este martes, 21 de junio a las 7:15 de la tarde se reunirán pericos de diversas localidades de Inglaterra en el 28 West Bar Grill de Canary Wharf. En este bar de moda, al lado del Río Támesis se ha reservado sitio para 12 pericos para presenciar el encuentro de la Eurocopa “España – Croacia”.

El objetivo principal es de conocerse y empezar a crear una gran comunidad perica en Londres y sus alrededores.

RCDE London hace un llamamiento a aquellos pericos de Inglaterra a que se animen a venir y ¡pasar un buen rato en compañía perica!

Para más información consulte las cuentas de Twitter o de Facebook de RCDE London o envíen un email a rcde.london.uk@gmail.com

*****

First RCDE London catch-up

This Tuesday, June 21st at 7:15pm several pericos from across England will meet at the trendy 28 West Bar Grill in Canary Wharf. With the River Thames as the perfect backdrop, an estimated dozen pericos will gather to watch the “Spain vs Croatia” Euro2016 match.

The main aim is to get to know each other and to begin to create a strong Perico community in and around London.

RCDE London calls on any Pericos in England who can make it to Canary Wharf to join and spend a few hours in good blue and white company!

For more information please consult RCDE London’s Twitter or Facebook accounts or send an email to rcde.london.uk@gmail.com