Aplec 2001

No hi ha cap imatge publicada.

XI Aplec de Penyes del RCD Espanyol

Divendres 25 de maig

19h- Inanguració, a l’Antic Hospital de Sant Roc de Valls, de l’exposició Cent anys d’Espanyol, 100 anys d’esport català.

20h- Centre de Lectura de Valls, Conferència – Col·loqui a càrrec de l’escriptor i historiador Joan SEGURA PALOMARES – Sobre el tema l’Espanyol, cent anys en defensa de la pluralítat esportiva a Catalunya.

Dissabte 2 de juny

12h- A la Galeria de Vallencs Il.lustres de l’Ajuntament, recepció per les Autoritats locals als represntants del RCD Espanyol i de les Penyes.

12:30h- Solemne Pujada de la Senyera del RCD Espanyol al balcó principal de l’Ajuntament, on hi restarà durant l’Aplec de Penyes.

13h- Visita a l’Antic Hospital de Sant Roe de l’exposició Cent anys d’Espanyol 100 anys desport català. Al Teatre Principal, concert per la Coral Aroma Vallenca.

14:30h- Dinar institucional al Restaurant Masia Bou, de Valls, amb assistència de Presidents i representants de Penyes del RCD Espanyol, president, expresidents del club, consellers, alcalde de Valls, regidors municipals, representants de la Generalitat, ex jugadors…

14:30h- Al Centre de Lectura de Valls, conferència a càrrec de l’il.lustre escriptor Francesc GONZALEZ LEDESMA, sobre el tema «Ser de l’Espanyol».

Diumenge 3 de juny

10h- Concentració de les Penyes a la Plaça del Centre Cultural. Recepció pels Gegants i Caps Grossos de Valls, que encapçalaran la comitiva de penyistes cap a la Plaça del Blat, pels carrers d’Anselm Clavé, Plaça del Quarter, Jaume Huguet, El Pati i carrer de la Cort.

10:30h- Recepció oficial a l’Ajuntament de Valls í Pregó de l’Aplec a càrrec del Sr. Manuel Meler. Actuació dels grups folklòrics vallencs: Ball de la Primera, El Ball de les Gitanes, Ball de Bastons, La Mulassa i el Ball de Gegants i Caps Grossos.

11:30h- A la Parròquia de Sant Joan Benedicció d’Estandarts, Ofrena de flors a la Verge de la Candela i «Celebració de la Paraula», amb la participació de la Coral Aroma Vallenca.

11:45h- Continua l’actuació dels grups folklòrics. Actuació de la Colla Joves dels Xiquets de Valls, Colla Vella dels Xiquets de Valls.

13h- Desplaçament de tota la comitiva de penyistes i acompanyants, precedits pels Gegants i Caps Grossos, acompanyats per la Banda del Calçot, pels carrers de Valls fins arrivar al KURSAAL, local on es celebrarà la Calçotada de l’Aplec.

14h- Calçotada de l’Aplec, servida pel Restaurant MASIA BOU. Menú: Calçots, amb la típica salsa. Carn i llangonissa de Valls a la brasa. Taronja i Pastís de l’Aplec. Regat amb vi negre de Valls i Cava del Penedès. Cafè, infussions i liquors (4.500 ptes.) Menú infantil (o pel qui no l’hi agradi els calçots): Pasta italiana i carn a la brasa. Pastís de l’Aplec. Pa i refrescos (1.500 ptes.).

17h- Parlaments. Lliurament de distincions. Sorteig de regals i records commemoratius. Seguidament, i mentre hi hagi un ballarí, ball. Tot ballant ens anirem acomiadant desitjant lo millor per tots els presents i per l’Espanyol.

Diumenge 10 de juny

A L’ESTADI DEL VILAR, Torneig de Fútbol femení “Memorial Pepe Mauri”.

10h- U.E. Valls – Espanyol B
12h- Espanyol A – Vilafranca At.

Dissabte 16 de juny

A L’ESTADI DEL VILAR, Tomeig de Futbol Base “Memorial Fernando Lara”.

9h- Benjamins: U.E. Valls – Penya Blanc-Blava de Sant Celoni
10:30h- Alevins: U.E. Valls – Penya Blanc-Blava de Sant Celoni
12h- Infantils: U.E. Valls – Penya Espanyolista d’Arenys de Mar
16h- Cadets: At. Valls – Penya Espanyolista Premià de Mar
18h- Juvenils: U.E. Valls – Gran Penya Espanyolista Manigua