Aplec 2008


XVIII APLEC DE PENYES PERICOS DE SAN CUGAT

Els actes previstos pel matí es traslladen al Restaurant Can Magí

   Des de primera hora del matí, a Sant Cugat ja plovia.


I això és el que els més de tres-cents pericos que no s’han volgut perdre l’Aplec de bon matí han trobat això des que han arribat. Pluja i més pluja. Tot l’entramat organitzat a la Plaça Octavià ha hagut de ser desmuntat i ha estat traslladat al Restaurant Can Magí, on tindrà lloc el dinar de germanor.

No obstant això, els penyistes han pogut celebrar, això sí, ben resguardats de la pluja, de la botifarrada que estava prevista. Per entrar en calor.

El president, Daniel Sánchez Llibre, ha arribat acompanyat pel Director General Executiu, Pedro Tomás, i dels consellers Joan Collet, Enrique Beltrán, Ramon Condal, Antonio Martín, Joan Josep Bertomeu i Pere Botet. El president de la Federació de Penyes de l’Espanyol, Ramon Rius, també ha estat present. La comitiva s’ha trobat un ambient molt festiu i els colors blanc-i-blaus han envaït Can Magí.

L’Ajuntament de Sant Cugat, representat pel seu alcalde, Lluís Recoder, i el Regidor d’Esports, Xavi Amador, ha volgut ser al costat dels penyistes. El alcalde Sr. Lluís Recoder  ha expressat que “esperàvem una pluja de pericos, però ha estat finalment pluja d’aigua. He de destacar la implicació que la nostra ciutat té amb la Penya Pericos de Sant Cugat”.

I el president de la Penya Pericos de Sant Cugat, Sr. Àngel Casas, satisfet que l’Aplec hagi congregat tants penyistes, s’ha lamentat del temps però ha explicat que “havíem previst el dia plujós, però aquesta pluja no evitarà que avui passem un gran dia en blanc-i-blau”.

El President de la FCPE , Sr. Ramon Rius va explicar que no es presentarà a la re-elecció per renovar el seu càrrec de President, també va reconèixer el bon treball de la Penya Pericos de San Cugat i finalment  va entregar la bandera de l’Aplec a la Penya Pericos de Vilassar; aquest acte era la primera vegada que es feia en un aplec.

A l’acte també han assistit els jugadors del Juvenil A, Lucas Porcar i David López, que han estat ovacionats per la seva victòria davant el Vila-real.

El pregó l’ha dut a terme el periodista Tomás Guasch, que ha explicat amb la seva habitual ironia que “el futbol és com és i s’ha de mirar des d’un punt de vista positiu. És una energia que es transforma, com l’Espanyol”. El periodista ha felicitat als jugadors del Juvenil i ha afirmat que “l’Espanyol no seria el que és si no fos per la seva gent, els seus meravellosos penyistes que avui són aquí”.

El President del nostre club, Sr. Daniel Sanchez Llibre. ” Aquest serà l´ultim Aplec que se celebri abans que estiqui enllestit el nou Estadi de Cornella- El Prat , l´any vinent”.

L’Aplec ha reunit a 650 persones, representant a 62 penyes del RCD Espanyol. .