Araceli Pérez, premi "Perico de l’Any"

La presidenta de la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol (FCPE), Araceli Pérez, ha rebut el premi ‘Perico de l’Any’, que cada any atorga el diari La Grada. Araceli Pérez, que té una llarga trajectòria en el món de les penyes, és una de les persones més actives en el món social perico. Araceli Pérez s’ha imposat en la votació final a Ander Mirambell, Néstor Ollé, Raoul Vázquez, Arnau Baqué, Alberto Fernández Díaz, Eloy Gaspar i David Balaguer.

Com és tradició, la periodista i col·laborada de La Grada, Raquel Mateos, ha conduït la gala que s’ha dut a terme a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. El RCD Espanyol ha estat representat pels vicepresidents Carlos García Pont i Adolf Rousaud, el conseller Mao Ye, el director general esportiu, Óscar Perarnau, i el director general corporatiu, Roger Guasch.

La gala ha tingut diversos moments emotius. El més especial s’ha produït quan la família de Manel Casanova ha rebut el premi especial del jurat. Casanova, que va morir l’any passat, va ser jugador, entrenador i coordinador del futbol base del RCD Espanyol i una de les persones que ha marcat la història recent del nostre club.

L’altre moment impactant ha arribat quan els integrants de la lleva de la Intertoto 98, que celebrarà els 20 anys del seu debut el 5 de juliol, ha rebut el Premi Especial del Jurat. Aquesta fornada de futbolistes va ser un punt d’inflexió en el futbol base blanc-i_blau i ha marcat el camí de les futures.

David López ha rebut el premi com a jugador del Primer Equip, mentre que Víctor Gómez ha recollit el guardó com a futbolista de l’Espanyol B. L’Aleví A, campió de la lliga, el campionat de Catalunya i del MIC, ha rebut el premi al futbol base . Eli del Estal ha recollit el premi al futbol femení i el mític Thomas N’Kono, al de Veterà del RCD Espanyol.

La Penya de Blanes, que organitza el proper Aplec, ha rebut el premi en l’apartat de penyes. A més, aquesta ambaixada ha fet 30 nous socis per al club. Finalment, Óscar Duarte s’ha endut el guardó a la superació després de recuperar-se d’una greu lesió.

Attachment