Arriba el 9è aniversari de la PBB Girona 2007

Escut de la PBB Girona 2007El proper diumenge 19 de Juny, a les 14h, la Penya Blanc-i-Blava de Girona 2007 celebrarà el seu 9è aniversari.

Ho farà al Restaurant Siloc, situat a la Carretera dels Àngels Km. 0,2 La Creueta (Girona).

Es tracta d’un dinar obert a tots els socis i aficionats del RCD Espanyol, en el qual es farà el lliurament del Perico Gironí al guanyador d’aquest any, que és en Víctor Sánchez.

Menú: Centrals a compartir (Amanida verda, Pernil i llonganissa, Pebrots del piquillo amb brandada de bacallà, Peixet fregit, Musclos al vapor), Segons a triar al moment (Cabrit a la brasa amb guarnició, Galta de vedella rostida, Peix a la planxa, Magret amb salsa de fruits vermells, Entrecot amb guarnicio de temporada), Pastís, Pa, vi, aigua, cava i cafès.

Manú infantil: Pica-Pica (olives, patates, fuet, formatge, croquetes de pollastre i calamars), Segon a escollir (Escalopa amb patates, Macarrons, Canelons), Gelat i refresc.

Al final del dinar es faran sortejos de divers materials del RCDE. Cal adquirir el tiquet de forma anticipada, al preu de 25 Euros (16€ el menú infantil). Les places són limitades. Els tiquets es poden adquirir mitjançant transferència bancària al compte de la Penya, indicant nom i cognoms del remitent (Banc de Sabadell Atlàntic, núm.ES54 0081 0146 5200 0115 3417).

L’últim dia per inscriure’s serà, per qüestions d’organització, el dia 14 de Juny.