Arriba la 31ª Marxa Popular de la PBB Cardedeu-Llinars-Vilamajor

31MarxaCardedeuLa Penya Blanc-i-Blava de Cardedeu-Linars-Vilamajor organitza anualment una Marxa Popular que té lloc l’últim diumenge del mes de setembre. Es tracta d’una activitat de caràcter popular que pretén donar cabuda a tot tipus de públic i de totes les edats, amb dos circuits de 10 i 14 km. La Marxa inclou cafè, llet i coca abans de la sortida; dos avituallaments al llarg del recorregut; i l’entrega a l’arribada d’un obsequi commemoratiu més un esmorzar consistent en un entrepà de botifarra, fruita i refresc. Així mateix, també se sortegen diferents regals entre els participants assistents.

En l’edició d’enguany la Marxa tindrà lloc el proper diumenge 27 de setembre, a les 8:30h al Parc Pompeu Fabra (Plaça Can Montells, s/n) de Cardedeu, i celebrarà la seva 31ª edició, convertint-se així en una de les activitats amb més trajectòria de Cardedeu, alhora que s’ha consolidat com una de les marxes populars més reconegudes de la comarca del Vallès Oriental amb una assistència el 2014 de més de 800 persones. L’activitat, que no té límit de temps, sol finalitzar al migdia.

-Com arribar-hi: Cardedeu està situat a 37 quilòmetres al nord de Barcelona i a 5 de Granollers. S’hi pot arribar fàcilment amb cotxe (sortida 12 de l’autopista AP-7) o amb tren (línia C2 de Rodalies). L’Ajuntament habilita aparcaments gratuïts prop del recinte firal.