Arriba la Batalla de Penyes de la mà de la PBB Gelida

Aquest cap de setmana, la Penya Blanc-i-Blava de Gelida posa en marxa una nova iniciativa sota el nom de La Batalla de Penyes.

Setmana rere setmana, aprofitant els partits que l’Espanyol disputi a domicili, l’ambaixada gelidenca convidarà una penya a participar de la Batalla, que no és més que una porra del matx. Ara bé, és una porra ben especial, en la qual podran participar, no només els socis de la PBB Gelida, sinó també tots els socis de la penya convidada. A través de Telegram i, de forma ben senzilla, qualsevol participant podrà endur-se el premi de la setmana: bufandes, cafès, visites amb funicular… hi ha un bon ventall de premis cada partit! Amb un software exclusiu i inèdit per a la Batalla de Penyes, aquesta iniciativa pretén estrènyer llaços entre penyes, així com avançar una mica més cap a la inclusió de les ambaixades periques al món de la informàtica i les telecomunicacions.

Diumenge, en ocasió de l’Athletic-Espanyol, tenim la primera jornada d’aquesta Batalla de Penyes, i l’ambaixada convidada serà la Penya Runners Espanyol. A tots, molta sort!

Attachment