Arriba la trobada cultural, benedicció de la bandera i dinar de la PBB Urgell-Segarra

fcpe_penya_118_foto_1330La Penya Blanc-i-Blava d’Urgell-Segarra celebrarà el proper dilluns 12 d’octubre la seva trobada cultural, després de la qual beneirà la bandera i conclourà amb un dinar de germanor.

Els actes començaran a les 12h. Primer es farà una visita cultural al Castell de Concabella, on es podrà visitar el “Centre d’interpretació dels Castells del Sió”, el “Centre d’interpretació dels secans” i “l’Espai de Manuel de Pedrolo”. Seguidament, es beneirà la bandera de la Penya i per últim se celebrarà un dinar de germanor fet pel càtering Cal Planes de Ponts, a la sala gran del castell.

El menú consistirà en: fideuà de mar, rodó de vedella amb bolets i prunes, pastís individual, aigua, refrescos, vi de la casa, cafè i pa.

El preu de tot, amb la visita al castell i el dinar, és de 24 €. També hi ha un menú infantil que consisteix en macarrons a la bolonyesa, pit de pollastre arrebossat amb patates, pastís i refresc, que costa 15€.

Podeu fer les reserves trucant abans del 7 d’octubre al Jaume Niubó (973320554) o Jaume Flotats (973520185-696308760 i jaumeflotats@hotmail.com).