Arriba l'Aplec de Blanes!

Els propers 2 i 3 de juny arriba l’esdeveniment més esperat per tots els nostres penyistes: l’Aplec de Penyes. En aquesta ocasió, que serà la 28a trobada, estarà organitzada per la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, encapçalada pel seu president Ramón Luis Rodríguez.

Tot i que el gruix de les activitats tindrà lloc diumenge 3 de juny, a partir de dimarts 28 tindrà lloc una exposició a la Sala García Tornel de Blanes sobre la història i records de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes i del RCD Espanyol.

Dissabte, dia 2, se celebrarà un partit de futbol entre els Veterans RCDE i el CD Blanes. Partit homenatge a José Antonio Gómez García ‘Chache’, que se celebrarà a partir de les 18.00 hores a la Ciutat Esportiva de Blanes.

L’endemà tindran lloc diversos actes que començaran a les 9.30h amb la recepció de les penyes i l’esmorzar de l’Aplec a la Plaça dels Països Catalans. A les 11.30h les penyes es concentraran i, acompanyats per associacions musicals i el Perico i la Perica, arribaran fins a la Plaça dels Dies Feiners, on seran rebuts per les autoritats locals. Seguidament, es farà el pregó i ball de sardanes i música d’animació.

A continuació, a les 13.45h, es disputarà un partit de futbol 7 entre el RCD Espanyol Special i el Girona CF Special. Un cop finalitzat el partit, a la Ciutat Esportiva de Blanes, se celebrarà el dinar de germanor de l’Aplec, durant el qual se sortejaran obsequis entre els penyistes i es lliuraran els records a les ambaixades periques assistents a l’Aplec. Finalment, cap a les 17.30h, cloenda de l’Aplec amb una traca a càrrec de la Pirotècnia Europlà de València.

El preu per assistir a l’Aplec és de 26€ per als adults i 17€, el menú infantil (els preus inclouen esmorzar i dinar), i el pagament s’ha de fer a través de transferència bancària al següent número de compte: ES51-2100-0712 -8801-0145-8316, indicant nom complet o penya a la qual es pertany, número de places i quins són adults i infantils. Un cop realitzada la transferència, s’haurà d’enviar una còpia i les dades anteriors a info.pbbblanes@gmail.com o a ramonluis69@yahoo.es.

Per a tothom qui vulgui desplaçar-se amb comoditat fins a Blanes, la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol (FCPE) posarà a disposició autocars amb sortida des del RCDE Stadium i des de la Plaça Espanya de Barcelona a un preu de 12€. Imprescindible fer la reserva prèvia, que podrà fer-se al local de la FCPE del RCDE Stadium els dijous de 17h a 20h.

Per a més informació, podeu trucar als següents telèfons: 649.710.865 (Ramón Luis) o al 679.915.264 (Alberto Romero).