Celebrat amb èxit el 40è aniversari de la PE Cornellà

Ahir, diumenge 25 de setembre, la Penya Espanyolista de Cornellà va celebrar el seu 40è aniversari, i, tot i les amenaces de pluja, es va poder celebrar de forma excel·lent!

El dinar va ser el gran acte de l’aniversari, però prèviament es va disputar un torneig de futbol  sala que va ser d’allò més entretingut. La classificació final va ser: campió, PE Cornellà; 2n classificat, Penya Cadista Per Sempre Cádiz; 3r classificat, Juvenil 1991; 4t classificat, PBB Coyotes Peric@s.

L’àpat es va organitzar dins el pavelló de l’Escola L’Areny, i va aplegar desenes de pericos, també representants de les penyes Incansables, Sabadell, Gar, La 21 de L’Hospitalet, Reus i Comarca, Juvenil 1991, Coyotes Peric@s, Sant Joan Despí, Runners Espanyol i Intertoto’98 Ángel Morales.

L’acte també va comptar amb la representació del RCD Espanyol, amb el Director de l’Àrea Social Alberto Ariza i el coordinador de penyes Jaume Martínez, a més del Conseller Rafa Marañón i l’exjugador Toni Blanch. També hi va ser la FCPE, amb el seu president Ton Roig, i una nutrida representació del consistori de Cornellà de Llobregat.

Des d’aquestes línies volem felicitar a la Penya Espanyolista de Cornellà per aquests 40 anys d’espanyolisme!

Adjunt