Comunicat de la FCPE

Dissabte 12 de novembre de 2022

La calma, la serenor, és quelcom que sempre cal tenir present per veure les coses amb perspectiva. La reflexió és necessària i imprescindible per poder valorar quan cal parlar i què cal dir. És per aquest motiu que, arribats a aquest punt, i independentment del resultat del partit d’avui, la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol vol manifestar que:

  1. L’afició del RCD Espanyol ens sentim profundament decebuts per l’actual línia de gestió esportiva del club. Després de l’accident que va ser el descens a Segona Divisió, i la passada temporada de consolidació a Primera Divisió, enguany tots esperàvem un nou Espanyol. Un nou Espanyol potent i il·lusionador. Un nou Espanyol que, malauradament, altre cop no ha arribat.
  2. Si bé creiem fermament que als professionals cal deixar-los treballar, un cop transcorregut més d’un terç de la Lliga, els resultats obtinguts constaten que la labor feta per a la confecció de la plantilla del Primer Equip ha estat totalment insuficient per a assolir l’objectiu de tenir l’Espanyol que tots volem. Un mercat de fitxatges deficient no ha aportat el salt de qualitat a l’equip que tots esperàvem.
  3. L’afició del RCD Espanyol, si bé descontenta, sabem que no fallarà mai al club. Des de les penyes fins al darrer espanyolista, passant pels grups d’animació i entitats i estaments pericos, sempre estarem al peu del canó. Ara bé, no podem jugar amb foc; de vegades, amb la fe no n’hi ha prou per assolir un objectiu.
  4. Instem al Consell d’Administració del RCD Espanyol a què prengui totes les mesures necessàries per tal de revertir aquesta perillosa dinàmica en la qual ens trobem, amb un equip que ara mateix està abocat a lluitar per evitar les places de descens. Al mateix temps, demanem depurar responsabilitats dins la institució per evitar repetir vells errors. El RCD Espanyol de Barcelona està per sobre de tots.

Tenim per endavant setmanes per treballar de valent, per no tornar a caure en les errades del passat. La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol està a disposició del club per a ajudar en tot el que calgui, per aquest motiu, ens reunirem amb el Consell d’Administració aquesta mateixa propera setmana. Tots hi posarem el nostre granet de sorra; ara bé, qui ho ha de fer possible és el RCD Espanyol.

No ens fallis, Espanyol.

Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol