Comunicat oficial de la FCPE

Cornellà de Llobregat, 8 de maig de 2020

Un cop publicat el comunicat oficial de la RFEF on, entre altres assumptes, informa que la lliga Iberdrola de futbol femení es dóna per finalitzada, a causa de l’emergència sanitària que vivim, sense que cap equip perdi la categoria, la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona vol manifestar el següent:

1. Celebrem, malgrat les circumstàncies en les quals s’ha produït, que el RCD Espanyol de Barcelona com a equip històric i pioner en l’esport femení pugui continuar una temporada més en la màxima categoria.

2. Aquesta decisió, malgrat que ens hauria agradat poder guanyar la salvació en el terreny de joc, dóna una nova i gran oportunitat al RCD Espanyol de Barcelona que ha de saber aprofitar.

3. Creiem molt necessari que el Consell d’Administració i els responsables esportius del RCD Espanyol de Barcelona facin un exercici d’autocrítica i anàlisi profund per determinar els errors que han portat al nostre equip femení a disputar la seva pitjor temporada de la nostra llarga història. El RCD Espanyol de Barcelona té una nova oportunitat per no cometre els mateixos errors d’aquestes últimes temporades.

4. Demanem al Consell d’Administració del RCD Espanyol de Barcelona crear una nova estructura de futbol femení d’acord amb la professionalització actual de l’esport femení.

Junta Directiva
Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona