Comunicat oficial FCPE

Cornellà de Llobregat, 10 de Maig de 2021

Un cop el RCD Espanyol de Barcelona ha assolit matemàticament l’ascens de categoria, la Federació Catalana de penyes del RCD Espanyol de Barcelona vol manifestar el següent:

1. Celebrem la consecució, de forma brillant, de l’objectiu d’aquesta temporada del RCD Espanyol, que no era altre que l’imprescindible retorn a primera divisió.

2. Felicitem i agraïm a tothom, jugadors i tècnics, President, Consell d’Administració, equip directiu, tots els estaments del club i a tota l’ afició, que ha fet possible aquest retorn del club al lloc on ens correspon, per història i per mèrits esportius.

3. Ens n’alegrem molt, en un any especialment dur, per tota l’afició del RCD Espanyol de Barcelona, ja que és l’ànima del club i la força d’un sentiment que el fa bategar.

4. Cal aprendre dels errors passats i esperem que es teixeixi un projecte esportiu i de club sòlid, alhora que atractiu, garantint la viabilitat, la competitivitat a l’elit del futbol i el nostre futur com a entitat.

5. Celebrem els 120 anys d’història, ens cal mirar amb il·lusió el present i el futur. No oblidem mai que quan tots anem units, amb un objectiu comú, sempre l’assolim i aquest és el camí. L’ Espanyol s’ho mereix.

Visca l’Espanyol!