Descarrega't l'app oficial de la FCPE!

appFCPETens smartphone o tablet i vols estar assabentat de tot el que passa al món penyístic només movent un dit? Vols tenir sempre al teu abast la informació de tots els actes i de les penyes que els organitzen? La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona publica la seva app oficial mitjançant la qual apropa als pericos i periques totes les novetats del meravellós món de les penyes.

Amb el Monument en Homenatge a l’Afició com a imatge de capçalera, a l’app oficial de la FCPE podràs trobar l’agenda d’actes de penyes, les notícies que envolten el món penyístic, el llistat de penyes amb tota la seva informació i dades de contacte i el calendari de Lliga del RCD Espanyol. A més, podràs posar-te en contacte amb la junta de la FCPE i anar directament a la pàgina web del RCD Espanyol. Et pots perdre una app tan completa?

Pots descarregar-la ja de forma totalment gratuïta, i tant per a sistemes Android com iOs, a través de les corresponents stores o també a través dels següents enllaços.

-Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zdz.fcpe
-Apple Store: https://itunes.apple.com/us/app/federacio-catalana-penyes-rcde/id1033478253

Si tens tablet o smartphone, l’app de la FCPE no et pot faltar!