Els Pericos de Montmeló rendeixen homenatge al campió d'Europa Sub-19 Aaron Martín

Aaron_MartinAhir, dimarts 21 de juliol, en un acte conduit per l’Ajuntament de Montmeló, el campió d’Europa Aaron Martín Caricol va viure l’homenatge que els montmelonins i montmelonines li van voler retre.

En una Sala de la Concòrdia plena, el jove montmeloní i jugador del Juvenil A del RCD Espanyol va tenir el seu merescut homenatge després de proclamar-se campió d’Europa amb la Selecció Espanyol Sub-19, en guanyar el passat diumenge 19 a la final del campionat a la Selecció Russa per 2-0.

El montmeloní, que va començar a jugar a futbol al Club Esportiu Montmeló, milita al RCD Espanyol des dels 7 anys, i en la tarda d’ahir va veure com la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló, a més del mateix Ajuntament i del club de futbol local, li mostraven un gran reconeixement.

Per part de la penya, el president Jaime Pérez va dirigir unes paraules d’agraïment a l’Aaron per ser un més de la Meravellosa Minoria i li va fer lliurament de la insígnia daurada de l’entitat, tot desitjant-li molts anys d’èxits en el nostre estimat club.