Els premis dels Concursos Fotogràfic i Literari 2018, lliurats

 

El passat dissabte 9 de febrer, a les 17:30h a la Fan Zone prèvia al matx que va disputar el RCD Espanyol contra el Rayo Vallecano, la FCPE va organitzar el lliurament de premis dels darrers concursos Literari i Fotogràfic.

A l’escenari de la Fan Zone, envoltats per centenars de pericos que gaudien dels inflables, els globus, les xapes i les moltes activitats preparades, van pujar a recollir els premis els guardonats dels certàmens.

Primer va ser el torn del VI Concurs Fotogràfic “El teu estiu en blanc-i-blau”. La Karina Tejera, l’Antonio Montoya i la Dori Martín van recollir els premis de mans de la presidenta de la FCPE, Araceli Pérez, i del Veterà Iñaki Pérez de Arrilucea. El Diario La Grada, que va ser un estret col·laborador del concurs, lliurarà la segona part els premis a la seu mateix del diari.

Tot seguit va arribar el torn del V Concurs Literari “El teu relat en blanc-i-blau”. En aquest cas van ser en Martín Parra (relat en categoria infantil), la Lucía Parra (relat en categoria juvenil),  en Marc Alavedra (relat en categoria adulta) i en Josep Maria Miedes (poemes a Twitter), els pericos que van ser guardonats.

A més, tots els altres participants del Concurs Literari van poder recollir el seu exemplar d’obsequi del llibre commemoratiu; un llibre que des del mateix diumenge es troba a la venda i el podreu trobar al stand de la FCPE a cada Fan Zone.