Els premis dels concursos Fotogràfic i Literari, lliurats

El passat diumenge 11 de març, a les 11h a la Fan Zone prèvia al matx que va disputar el RCD Espanyol contra la Real Sociedad, la FCPE va organitzar el lliurament de premis dels darrers concursos Literari i Fotogràfic.

A l’escenari de la Fan Zone, envoltats per centenars de pericos que gaudien dels inflables, els globus, les xapes i les moltes activitats preparades, van pujar a recollir els premis els guardonats dels certàmens.

Primer va ser el torn del V Concurs Fotogràfic “El teu estiu en blanc-i-blau”. En Remigi Margalef, la Raquel Albero i en Samuel Haro van recollir els premis de mans de la presidenta de la FCPE, Araceli Pérez, i de Jordi Luengo, director del Diario La Grada, que va ser un estret col·laborador del concurs.

Tot seguit va arribar el torn del IV Concurs Literari “El teu relat en blanc-i-blau”. En aquest cas van ser en Martín Parra (relat en categoria infantil), la Isaura Valle (relat en categoria adulta) i en Jaume Pérez (poemes a Twitter), els pericos que van ser guardonats. Vam trobar a faltar en Jordi Pineda, guanyador  de relat en categoria juvenil, que per força major no va poder assistir a l’acte.

A més, tots els altres participants del concurs literari van poder recollir el seu exemplar d’obsequi del llibre commemoratiu; un llibre que des del mateix diumenge es troba a la venda i el podreu trobar al stand de la FCPE a cada Fan Zone.