Els premis dels concursos, lliurats

Lliurament de premisAhir, dissabte 14 de gener, a les 11h en un Auditori del RCDE Stadium ple de rostres d’il·lusió, la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol va celebrar l’acte de lliurament de premis del IV Concurs Fotogràfic i del III Concurs Literari de la mateixa FCPE.

L’acte va iniciar-se amb les paraules del president de la FCPE, el sr. Alfred Puig, en reconeixement i agraïment a tots els participants dels concursos. Seguidament, el Conseller Delegat del RCD Espanyol, el sr. Ramon Robert, va dirigir també unes paraules a tots els assistents, fent ben palesa la unió i el compromís del club envers la feina de la FCPE.

Després dels parlaments, els guanyadors del IV Concurs Fotogràfic “El teu estiu en blanc-i-blau”, commemoratiu enguany del 25è aniversari de la FCPE, van rebre els seus premis. Rosa Ardid, tercera; Gema Biedma (premi que va recollir Víctor Garcia), segona; i Ramón Bladé, primer, van recollir els seus respectius premis i van també poder explicar la història de les seves fotografies.

Tots els premis van ser lliurats per Josep Sánchez, director del Diario La Grada, patrocinador oficial del certamen.

Seguidament, va ser el torn del III Concurs Literari “El teu relat en blanc-i-blau”. Martín Parra, amb “El Periquito i les pilotes perdudes” en categoria infantil; Laia de Tera amb “Corazón blanquiazul” en juvenil; i Joan Calaf amb “El último cromo” en categoria adulta van recollir els seus premis i van dirigir també unes paraules als assistents. De la mateixa manera que el Director de Comunicació del RCD Espanyol, en Xavier Salvatella, que com a membre del jurat del certamen també va voler fer pública la gran qualitat i quantitat de relats amb els quals any rere any compta el concurs.

Per acabar, tots els participants del certamen literari van poder recollir el seu exemplar del llibre que requll tots els relats.

L’acte va comptar també amb l’assistència del Coordinador de Penyes, sr Jaume Martínez; el Director de l’Àrea Social, el sr. Alberto Ariza; i el Conseller Mao Ye.

Galeria fotogràfica