Engeguem el 9è Concurs Fotogràfic de la FCPE!

La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol torna a organitzar, en la seva novena edició, el concurs fotogràfic “El teu estiu en blanc-i-blau”, de manera conjunta per sisena vegada amb el patrocini del Diario LA GRADA i la col·laboració del RCD Espanyol.

Al concurs hi pot participar qualsevol soci, aficionat o penya del RCD Espanyol. Les fotografies han de ser d’aquest estiu del 2022, ja sigui al destí de vacances o al lloc de residència, i han de tenir algun motiu blanc-i-blau o referència al RCD Espanyol. Paisatges, monuments, llocs, persones… sempre que es pugui veure qualsevol toc blanc-i-blau.

Des d’avui, 24 de juny, i fins a l’11 de setembre, el certamen estarà obert per participar-hi. I fer-ho és ben senzill: només caldrà publicar una fotografia a les xarxes socials Twitter o Instagram amb l’etiqueta #FotoFCPE22 i citar a tres amics.

El Concurs tindrà tres guanyadors:

A Twitter:

-La publicació que tingui més Likes.

-La publicació que tingui més Retuits

A Instagram:

-La publicació que tingui més Likes.

 

Bases i requisits:

-Pot participar-hi qualsevol aficionant del RCD Espanyol, sigui soci del club o no.

-A les fotografies hi haurà d’aparèixer qualsevol tipus de referència al RCD Espanyol i/o els seus colors.

-En un solo tuit o publicació d’Instagram només hi podrà constar una fotografia.

-Un mateix participant podrà publicar tantes fotografies com desitgi, però en publicacions diferents.

-Les fotografies concursants es publicaran del 24 de juny al 15 de setembre a les xarxes socials Twitter o Instagram amb l’etiqueta #FotoFCPE22 i citant a tres amics.

-En el cas que a la xarxa social Twitter una fotografia sigui la que més Likes i Retuits tingui, prevaldrà el fet de ser la que més Likes té. I, conseqüentment, la segona fotografia amb més Retuits serà la premiada en aquesta categoria.

-Tot participant haurà de ser seguidor de les xarxes socials de la FCPE.

-Els concursants autoritzen l’us i difusió de les seves fotografies.

Attachment