Entrades per al CA Osasuna – RCD Espanyol

Amb motiu del partit entre el CA Osasuna i el RCD Espanyol, programat pel dijous 20 d’octubre a les 20h, el club blanc-i-blau disposarà d’entrades a la venda exclusivament per els socis renovat de la temporada 22/23 a un preu de 30€ a la zona visitant. Només es podrà comprar una entrada per carnet, única i exclusivament pel titular del mateix. L´entrada no podrà anar destinada a una altra persona.

Les entrades es podran adquirir a través d’aquest enllaç  fins al dimarts dia 18 d’octubre a les 23.59h. Recordem que l’entrada anirà a nom del soci i no podrà canviar-se (venda fins a esgotar existències):

La recollida de les entrades una vegada comprades per web es realitzarà al Punt d’Atenció al Soci (PAS) en els següents horaris:

– Del dilluns 17 fins el dimecres 19 d’octubre : de 10.30h a 14h i de 15.30h a 18h

 

El club no gestionarà el viatge

Només es permetrà la venda d’una entrada per soci, que han de facilitar nom, DNI i número de soci. Els tiquets són personals i intransferibles.

Les condicions d’obligat compliment en la venda d’aquestes entrades són les següents:

  • Es vendran entrades a aficionats del RCD Espanyol de Barcelona que no pertanyin a grups ultres ni hagin participat amb anterioritat en actes violents ni es trobin sancionats.
  • Cada entrada és de caràcter nominal, personal i intransferible. En els torns d’accés a l’estadi, s’exigirà la presentació del DNI juntament amb l’entrada i haurà de coincidir el nom i cognoms de la persona de tots dos documents.
  • Els menors de sis anys també han d’adquirir entrada de pagament.
  • No es permetrà accedir a l’estadi amb simbologia de cap grup ultra o emblemes, llegendes o lemes polítics, racistes, xenòfobs o que incitin a la violència o denigrin a les persones o entitats.
  • No es permetrà accedir a l’estadi objectes específicament prohibits per la Llei de l’Esport. Així mateix, no es permetrà introduir a l’estadi pancartes o banderes amb pal (qualsevol que sigui la seva dimensió o el seu material).
  • El RCD Espanyol de Barcelona informarà a tots els seus aficionats d’aquestes mesures d’obligat compliment.
  • Totes aquestes mesures van encaminades únicament i exclusivament a evitar que persones o grups violents puguin infiltrar-se entre els aficionats del RCD Espanyol de Barcelona que es desplacin.

Adjunt