Entrades per al Real Madrid-RCD Espanyol

Amb motiu del partit entre el Real Madrid i el RCD Espanyol, programat per dissabte 30 d’abril a les 16.15h, el club blanc-i-blau disposarà d’entrades a la venda exclusivament per a socis a un preu de 50€ a la zona visitant. Només es podrà comprar una entrada per carnet, única i exclusivament pel titular del mateix. L´entrada no podrà anar destinada a una altra persona. El nombre d’entrades és limitat.

Les entrades es podran adquirir i pagar amb targeta únicament al Punt d’Atenció al Soci a partir de dilluns 25 fins al dimecres 27 d’abril en horari de 10.30h a 14h i de 15.30h a 18h.

Recordem que l’entrada anirà a nom del soci i no es podrà canviar. Només es permetrà la venda d’una entrada per soci, que haurà de facilitar nom, DNI i número de soci. El club no gestionarà el viatge.

 

PENYES

Les penyes interessades hauran de contactar amb la FCPE (fcpe.entrades@gmail.com) per sol·licitar les entrades fins a les 14h del dimecres 27 d’abril.

Les condicions de compliment obligat en la venda d’aquestes entrades són les següents:

  • Es vendran entrades a aficionats del RCD Espanyol de Barcelona que no pertanyin a grups ultres ni hagin participat amb anterioritat en actes violents ni es trobin sancionats.
  • Cada entrada és de caràcter nominal, personal i intransferible. Als torns d’accés a l’estadi, s’exigirà la presentació del DNI juntament amb l’entrada i haurà de coincidir el nom i els cognoms de la persona dels dos documents.
  • Els menors de sis anys també han d’adquirir l’entrada de pagament.
  • No es permetrà accedir a l’estadi amb simbologia de cap grup ultra o emblemes, llegendes o lemes polítics, racistes, xenòfobs o que incitin a la violència o denigren les persones o entitats.
  • No es permet accedir a l’estadi objectes específicament prohibits per la Llei de l’Esport. Així mateix, no es permetrà introduir a l’estadi pancartes o banderes amb pal (qualsevol que sigui la seva dimensió o material).
  • El RCD Espanyol de Barcelona informarà tots els seus aficionats d’aquestes mesures de compliment obligat.
  • Totes aquestes mesures van encaminades únicament i exclusivament a evitar que persones o grups violents puguin infiltrar-se entre els aficionats del RCD Espanyol de Barcelona que es desplacin.