Exemple de solidaritat!

La recollida solidària de joguines a l’RCDE Stadium ha estat un èxit absolut. Més de 1.500 persones han col·laborat en aquesta jornada de compromís organitzada pel Club i la Federació Catalana de Penyes.

L’activitat ha estat constant a la porta 65 del Temple blanc-i-blau, punt on s’ha organitzat el lliurament de regals per als més petits i on també s’ha pogut fer entrega de les cartes al Patge Reial de SM els Reis d’Orient.

Entre tota la pericada, moltes i moltes penyes no han volgut perdre’s l’esdeveniment i aportar el seu granet de sorra. Entre altres, les penyes de La Garriga, Igualada, Breda, Cornellà de Llobregat, Sabadell, Juvenil, Reus, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Cerdanyola, Runners Espanyol, Pericos Ibiza, Sanitaris Pericos, Coyotes Peric@s, Happy Animals, Incansables, PBB Poblenou, Mataró, Sants-Hostafrancs, Sant Joan Despí, Baix Penedès…

Tant el RCD Espanyol com la FCPE volem agrair la participació i el compromís de l’afició perica, que ha tornat a protagonitzar un nou exemple de solidaritat, així com també als Voluntaris RCDE, l’Agrupació de Veterans, la Grada d’Animació, el Col·lectiu Roger de Llúria, la Creu Roja i l’Associació de Veïns del barri Riera de Cornellà.

Adjunts