Èxit al 35è aniversari de la PE Cornellà

35aniversariCornellaEl passat dissabte 4 de febrer, la Penya Espanyolista de Cornellà va celebrar el seu 35è aniversari amb un sopar de gala al Restaurant Can Palou d’Esplugues de Llobregat.

A l’acte hi van assistir una bona delegació de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, formada perManuel Ceballos, Tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat; Jose Manuel Parrado, Regidor delegat d’Acció Comunitària i Esports; i Mercè Fernández, Regidora dels districtes I i II (Centre, Riera i Almeda). Per part del RCD Espanyol i la FCPE, hi van assistir el conseller Sr. Mao Ye Wu, el Coordinador de Penyes Sr. Jaume Martínez, el Director de l’Àrea Social Sr. Alberto Ariza, i la presidenta i el vicepresident de la FCPE, Araceli Pérez i Salvador Fosas.

A més, també es va comptar amb l’assistència de la Sra. Paquita Linares, Directiva i delegada de la FCF al Baix Llobregat, i representació de les penyes Manigua, Incansables, Blanes, 9 Barris, Sants – Hostafrancs, Sabadell, Sant Joan Despí, Bellvitge i Perico Ferroviari

El sopar va ser un èxit d’assistència i de germanor, en el qual es van lliurar tota una sèrie de reconeixements i guardons.

Des de la FCPE volem felicitar la PE de Cornellà per aquests 35 anys de vida i desitjar-li molta sort i encerts per al futur!