Èxit de joguines en una nova jornada solidària!

En aquestes setmanes són moltes les activitats que es duen a terme amb fins solidaris. Una que s’ha convertit en tradició és la matinal futbolística que aplega l’Agrupació de Veterans del RCD Espanyol i la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol (FCPE) que té com a objectiu recollir el màxim nombre de joguines perquè els nens i nenes més desafavorits puguin tenir un present en aquestes festes.

La resposta de pericos ha estat, un cop més, exemplar, i han estat molts els que han emprat hores d’aquest dissabte passat, 28 de desembre, per col·laborar i aportar el seu gra de sorra.

La Ciutat Esportiva Dani Jarque ha estat l’escenari dels dos partits en què, el menys important, han estat els resultats finals. L’única condició per a mostrar-la era aportar una joguina a la causa. Els protagonistes han posat tot de la seva part per intentar oferir el millor espectacle possible als assistents.

A més del primer matx entre l’Agruapació de Veterans i la FCPE, enguany, la novetat era la inclusió d’un partit mixte, en què exjugadores de l’Espanyol i noies i nois penyistes van, a més, donar suport a la igualtat de gènere.

Les ganes, la col·laboració i la bona predisposició de tots els protagonistes són claus perquè aquesta iniciativa sigui un èxit un any més. Iniciatives com aquesta demostren la gran implicació de l’espanyolisme amb la societat i la seva voluntat d’ajudar a millorar el món en què vivim.

Adjunt