Èxit de la 8a edició del Torneig de Pàdel d’Aliança Perica

El passat dissabte 25 de maig va tenir lloc la 8a edició del Torneig de Pàdel organitzat per la Penya Espanyolista Aliança Perica a les instal·lacions del Padelàrium de Gavà. Un total de 45 parelles i 70 participants van omplir les pistes de color blanc-i-blau en una jornada esportiva i plenament perica.

Aquesta nova edició del ja tradicional torneig espanyolista va comptar amb la presència del director de l’àrea social del RCD Espanyol de Barcelona, Alberto Ariza, també de Xavier Edo com a representant de la FCPE i de Iñaki Pérez de Arrilucea, exjugador i ambaixador del club. Tots ells van compartir una estona ben agradable amb els participants i van ser els encarregats de fer l’entrega dels trofeus als guanyadors i finalistes.

En categoria masculina, la parella campiona va ser la formada per Gonzalo i Pablo Sagnier, mentre que, en categoria femenina, es van imposar a la final les jugadores Silvia Rosas i Lucia Parra. Finalment, la parella mixta campiona va ser la formada per Miriam Barrionuevo i Francesc Soler.