Èxit de la Festa del Dibuix RCDE

001La festa del dibuix organitzada per la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol (FCPE) ha servit per a què centenars de nens i nenes pericos gaudissin d’un matí acolorit de sentiment blanc-i-blau.

L’escenari escollit per celebrar l’acte ha estat el Power8 Stadium, seu de la jornada lúdico-festiva per als gairebé 100 nens que han pogut gaudir d’un bon grapat d’activitats en el camp del seu equip.

L’esdeveniment estava emmarcat com una iniciativa del concurs infantil de dibuix que va promoure la FCPE per Nadal. Tots els participants d’aquell certamen han estat convidats per formar part d’aquesta Festa, també els seus familiars.

Durant el matí d’aquest diumenge 10 de maig, s’han lliurat els premis als guanyadors del concurs, s’ha ofert un obsequi a tots els nens i nenes. Així mateix, s’ha organitzat un concurs de penals i els guanyadors han rebut una samarreta com a premi.

Els més petits de la casa han pogut entretenir-se amb una visita guiada per l’esplèndid estadi i amb una projecció audiovisual sobra la història del RCD Espanyol a l’Auditori.

La festa del dibuix ha finalitzat en l’estàtua interior dedicada a Dani Jarque amb la presentació oficial de la porteria inflable que la FCPE posarà a disposició de totes les penyes de l’entitat. La porteria està al servei de l’àrea social de club per donar colorit i dinamitzar les seves trobades.

Un matí infantil marcat pel somriure perico dels més petits de la casa.