Èxit del 35è aniversari de la PBB Cardedeu-Vilamajor

El 35è aniversari de la Penya Blanc-i-Blava de Cardedeu i Vilamajor es va celebrar entre un ambient popular i de germanor. Els gairebé setanta pericos que s’hi van donar cita van poder gaudir d’un excel·lent dinar al Parc Pompeu Fabra de Cardedeu, punt de partida de la tradicional Marxa Popular Blanc-i-Blava. L’excel·lent notícia de l’acte va ser que, després d’una aturada de dos anys, la temporada vinent es reprendrà l’organització de la Marxa i seguirà sumant edicions a les seves 33 anteriors.

Però el 35è aniversari no només va ser el dinar popular, sinó que també va comptar des de bon matí amb jocs infantils per a la canalla i un suculent pica-pica.

Entre tots els assistents, cal destacar Rafa Marañón, exjugador i ambaixador del RCD Espanyol; Alberto Ariza, Director de l’Àrea Social; Jaume Martínez, coordinador de penyes, i Araceli Pérez, presidenta de la FCPE. A més, no s’ho van voler perdre representants de les penyes de Breda,  Granollers, La Roca , Llinars,  Montmelo i Sempre Pericos l’Empordà.

Després dels parlaments i els tradicionals sortejos, tots van brindar per al bon futur de la penya amfitriona i del RCD Espanyol!

Adjunt