Èxit del 35è aniversari de la PE Sitges

El passat diumenge 8 de setembre, la Penya Espanyolista de Sitges va celebrar el seu 35è aniversari al Restaurant La Masia de la població.

A l’acte, hi van assistir els membres de la junta, l’alcaldessa de Sitges, sra. Aurora Carbonell, i el regidor d’esports, sr. Jaume Monasterio. Per part del club, hi van assistir l’exjugador i ambaixador Dani Solsona, el director de l’Àrea Social Alberto Ariza, el coordinador de penyes Jaume Martínez, i José María Calzón, fins ara delegat del club. Així mateix, la FCPE va estar representada pel seu vicepresident Anton Roig.

Juntament amb els socis de la penya, també s’hi trobaven representants de les penyes de Vilafranca, Castelldefels i Joan Verdú-l’Eixample.

L’acte va comptar amb els tradicionals sortejos de material i els parlaments protocolaris. A més, l’aniversari va englobar una magnífica exposició de material històric del RCD Espanyol cedida i organitzada per Xavier Pujol Torres, soci de la penya i col·leccionista, i un partit de futbol amistós, celebrat dijous 5 de setembre.

Adjunt