Èxit en el 45è aniversari de la PBB La Garriga

La GarrigaLa Penya Blanc i Blava La Garriga va celebrar dissabte 27 de Maig el dinar del 45è aniversari de l’entitat al Restaurant La Cabanya de la mateixa localitat vallesana. Aquest va servir per fer un homenatge als herois que en el seu dia van decidir fundar la penya, i també a tots els presidents d’aquests 45 anys d’història.

Els fundadors vius (Ricard Vicente, Angel Babon i Josep Noguera) i els presidents (Josep Noguera, Carlos Capella i Mario Serrano) i Nuria Enrich, la dona que fa tots aquests anys a la penya, han estat els que han rebut l’homenatge.

90 assistents van poder gaudir de l’actuació durant tot l’acte del saxofonista Pep Poblet, de la representació destacada del RCD ESPANYOL, entre ells el Sr Conseller Mao Ye, el Coordinador de les penyes Jaume Martinez, la presidenta de la federació catalana de penyes, Araceli Pérez i els exjugadors, Rafa Marañon i Iñaki Pérez, que van fer recordar partits de glòria de fa uns anys. A més, de fons, lluia esplèndida la Suoercopa de Catalunya tan brillantment aconseguida pel nostre RCD Espanyol, vigent campió.

Per part de l’Ajuntament, van assistir a l’acte l’Alcaldessa, Meritxell Budo, el regidor d’esports Joan Esteban i el regidor de cultura Albert Benzekry.

A l’acte, a part dels socis de la penya, també van assistir diferents altres penyes, com Centelles, Vic, La Roca, Moteros, Montmeló, Sabadell i Vilassar