Gala temporada 2006-2007


X Gala de la FCPE, 19 de gener del 2008

La X Gala de Penyes ha batut el seu propi rècord d’assistència: 80 penyes i prop de 525 persones van gaudir aquest dissabte d’una nit on el sentiment blanc-i-blau va estar present en tots els racons del pavelló de l’INEF, habilitat per a l’ocasió.


Els mestres de cerimònies, impecables. Sergi Mas i Rocío Madrid, van estar en tot moment mostrant la seva cara més divertida i ho van encomanar al tots els assistents.

Els premiats van ser el jugador Àngel Martínez y Raúl Tamudo, que no van assistir però que havien grabat un vídeo que es va mostrar a tots els penyistes.

Toni Jiménez, al que van denominar “un jugador que ha sabut tornar on se l’estimava” i va rebre el premi al veterà de mans de David Morenza.

Adriana Martín va ser una de les més ovacionades de la nit, i va recollir el premi de mans de Luis Rodilla, amb el que va fer broma Sergi Mas. Tothom volia mostrar-li l’estimació i la il.lusió que es recuperi aviat.

Josep Manel Casanova pel futbol base, va recollir el premi de mans del Vicepresident de la FCPE. Viçens Palomar, un dels premis més aclamats i Manel Lucas per la difusió del sentiment perico, entregat per Sergi Mas, company de feina. El premi al mitjà de comunicació va ser per PericosOnline.tv, per la seva tasca i el va donar Alex Royo del area informàtica de la FCPE.

Els pins de plata van ser per l’APMAE (Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol), i per l’ex-boxejador Xavi Moya.

A més, es va premiar als presidents de penya amb 25 anys d’antiguitat: Salvador Xicola (Parets), Giralt (Lloret), Víctor Garcia (Poble Nou), Joan Calaf (Rubí) i Jaume Mas (Sant Feliu del Llobregat).
El pin  d´or aguest any va ser Sr. Daniel Sanchez Llibre, per el cual va ser tot una sorpresa, ja que es va portar en secret fins l’últim moment.
El president de la FCPE, Ramon Rius, es va mostrar molt “satisfet amb la gran resposta dels penyistes, i va expressar que “amb actes com aquest, demostrem que aquest club està molt viu, potser més que mai”.

El president del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, va recordar el seu passat penyista i va desitjar que l’any que ve “la Gala de Penyes de l’Espanyol es celebri a prop de casa nostra, prop de Cornellà, on estarà de nou la llar de tots els espanyolistes”.