Guanyadors del Concurs Literari Edició Confinament

La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol ha organitzat recentment una Edició Especial Confinament del seu particular Concurs Literari “El teu relat en blanc-i-blau”, mitjançant la qual preteníem amenitzar l’estada aquests mesos a casa.

Després de la molta feina de deliberació que ha tingut el jurat, a continuació detallem els noms dels guanyadors del concurs.

En la modalitat de Poemes Breus a Twitter

  • Guanyadora: @MariaColllell, amb el poema:

Ressona cada gol / un esclat en la memòria / xalem i celebrem /com si fos ara la victòria. / Sentim cada tràngol / com endemia minoria / blanc i blava en familia. / Geni irreductible i aura pura, / sentir d’amic: / llaor comuna. / D’esperit únic unint /en blanc i blava al•legoria.

En la modalitat de Relats

  • 1r premi: Jordi Brichs Rovira, amb “El tren de la meva vida”
  • 2n premi: Xavier Gamero Riera, amb “La força d’un sentiment no tiene fronteras”
  • 3r premi ex aequo: Albert Flotats i Calafell, amb “Somnis de sucre” i Alberto Ferrero Fernández, amb “Una victoria eterna”

Des de la FCPE volem donar l’enhorabona als guanyadors i mostrar el nostre agraïment a tots els participants del certamen, així com als membres del jurat i a tots els qui han fet possible aquesta edició especial del concurs.

Quan les circumstàncies actuals i les autoritats ho permetin, que desitgem pugui ser ben aviat, informarem de la data per a fer un senzill acte de lliurament dels premis i presentar el llibre commemoratiu del certamen.