Javi López, premi “El Oso y el Madroño” 18/19

Com cada any, els socis de la Penya Espanyolista de Madrid han votat per escollir el guardonat amb el premi “El Oso y el Madroño” de la passada temporada 2018-2019. L’escollit ha estat aquesta vegada el capità Javi López. El seu lideratge al vestidor, la seva actitud d’humilitat i treball, i el seu compromís personal amb el club l’han convertit en tot un símbol de l’Espanyol i li han fet creditor del guardó.

“El Oso y el Madroño” és un premi amb setze anys d’antiguitat i pretén reconèixer a aquella persona que millor ha encarnat els valors de l’Espanyol durant la temporada anterior, segons els socis d’aquesta ambaixada perica. Pericos com Dani Jarque, Tamudo, Josep Manel Casanova, Pochettino, N’Kono o Diego López han rebut, entre d’altres, aquest guardó.

La Penya Espanyolista de Madrid organitzarà, amb motiu de la visita de l’equip a Getafe el proper mes de març, el lliurament de el premi i un tradicional ‘cocido madrileño’, a què estan convidats els espanyolistes de Madrid i pericos que es desplacin des de qualsevol lloc. Més endavant s’informarà de dia i hora.

Adjunt